castellano | català | english | français
 
La companyia   Serveis   Àmbits   Acreditacions   Contacte  

La Fàbrica nº 1
08173 Sant Cugat del Vallès (Barcelona)
T 936 742 714 F 935 893 217
e-mail: inal@inal.net

© COPYRIGHT

Aquest Web site mostra continguts que són propietat d’Anàlisi Química Inal SCP o han estat objecte de llicència o cessió per subministradors de continguts independents.

Vostè està d’acord i coneix que Anàlisi Química Inal SCP permet l’accés al contingut, però que es troba protegit per les lleis de propietat intel·lectual i industrial, així com que aquests drets són vàlids i estan protegits en tots els mitjans existents en l’actualitat o que es desenvolupin en el futur.

L’usuari accepta que l’ús del contingut es regeix per aquestes normes i per les lleis de la propietat privada aplicables.

En conseqüència l’usuari no pot modificar, publicar, transmetre, participar en la transferència o venda de, reproducció, creació de treballs derivats de, distribució, mostra, exposició, o, en qualsevol manera, explotar qualsevol dels continguts parcialment o en la seva totalitat.

Anàlisi Química Inal SCP no té cap control sobre qui o quins poden accedir a la seva web i on poden trobar-se, la qual cosa no implica que se sotmeti a les jurisdiccions de països estrangers.

En cas de conflicte o reclamació en relació a aquesta Web, seran els jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona (Espanya) els únics competents.

Anàlisi Química Inal SCP podrà modificar la informació continguda a la Web sense avís previ.

© 2004 Anàlisi Química Inal SCP

 
   
   
Avís Legal |

Política de privacitat

| © Copyright | Produït per SWAG