castellano | català | english | français
 
La companyia   Serveis   Àmbits   Acreditacions   Contacte  

La Fàbrica nº 1
08173 Sant Cugat del Vallès (Barcelona)
T 936 742 714 F 935 893 217
e-mail: inal@inal.net

Política de Privacitat

Protecció de dades personals

A través de la pàgina web d’Anàlisi Química Inal SCP no es recull cap dada personal sense el seu coneixement. Anàlisi Química Inal SCP no utilitza cookies per a recollir informació dels usuaris des de la seva pàgina web ni registra les seves direccions IP. Les dades que el sistema registra de manera automàtica, com el seu número d’IP, només tenen funcions estadístiques, no d’identificació.

L’usuari autoritza el tractament automatitzat de les dades personals que voluntàriament ha subministrat per a l’accés a alguns dels serveis de la web site i que són necessaris per a la presentació dels esmentats serveis, així com per a la oferta i contractació d’altres productes i serveis d’Anàlisi Química Inal SCP. Les dades personals recollides seran incorporades als corresponents fitxers titularitat d’Anàlisi Química Inal SCP, amb domicili fiscal a La Fàbrica nº 1, 08173 Sant Cugat del Vallès, Barcelona (Espanya).

L’usuari cedeix el seu consentiment per a que Anàlisi Química Inal SCP cedeixi les seves dades a empreses del grup al qual pertany, així com a altres amb les que conclogui acords amb la única finalitat de la millor prestació del servei, respectant en tot cas la legislació espanyola sobre protecció de dades de caràcter personal.

Les dades de caràcter personal queden registrades seguint els processos i protocols oficials de la “Agencia Española de Protección de Datos”.

Dret d’accés, oposició, rectificació i cancel·lació

Es poden exercir els drets d’accés, oposició, rectificació i cancel·lació davant el responsable d’aquests fitxers enviant un correu electrònic a inal@inal.net.

 
   
   
Avís Legal |

Política de privacitat

| © Copyright | Produït per SWAG